torsdag 30 september 2010

sen uppdatering!

De känns så gött!

Har haft några bra dagar förra veckan.. vart hos killarna på skolan, vart insparksfest och Jb fyllde 20 så de va fest för han också.. de va nice..

Har slutat käka antibiotika och den senaste kuren verka funka för de har inte kommit tillbaka än så peppar peppar ta i trä att de fortsätter så =) Ja har blivit mkt piggare så har vart ute och gått nu iaf 3 dagar i rad så de e nice..

Å det känns som om man har utvecklats lite i dansen också.. har ju dansat i 8 månader snart 9 om man räknar bort sommaren å bara de 2 senaste veckorna har bitarna fallit på plats.. Igår stack ja iaf ner till parken lite tidigare, hade tänkt och kolla in tävlingsdansarna å deras pass, hoppades på att kunna snappa upp något användbart.. Blev uppbjuden och fick dansat hela träningspasset med tävlingsgruppen =) awesome.. Pratade även me tränaren efteråt så om ja vill får jag SJÄLVKLART fortsätta i den gruppen! Snacka om en nice boost för självförtroendet när han säger så =)

Ikväll ska ja kolla om lungorna pallar innebandy träningen eller om ja måste fortsätta promenera å promenera tills de inte hostas sönder.. tror de kommer gå bra =)

Life feels good!


Några bilder ifrån förra veckan, lite återträff =)

Thai kom ifrån gbg =)


Likaså Jonen

Nikola och Kim går ju på skolan

Detta var min syn när ja vakna på morgonen!
De e väl bra att tillägga också att Adrian som kom

ifrån Örebonx för å träffa oss inte
sov hos Anton =)


Säger även grattis till Nico (inte Nikola), han fyller 26 =)

Inga kommentarer: