tisdag 12 augusti 2008

Det skulle vart roligt, blev en pina!


God eftermiddag skulle man kunna säga fast e nog lite för seg ännu för att säga de tror ja :oP

Mysteriet på Greveholm marathon:et de som jag och sara hade bänkat upp oss för att se, vi hade förberätt oss noga och ätit hamburgare och hade dukat upp med chips och Coca-cola rikigt go kväll skulle de bli. Men detta lilla marathon som skulle bli ett nöje blev istället som sara snällt uttrycker sig en pina. Istället för mys pys så låg vi båda i soffan proppmätta och jättetrötta efter en dag på jobbet också fast beslutade att vi ska se hela serien, dvs ALLA 24 avsnitt från början till slut. Med ständiga pauser ungerfär var 20 minut för att inte somna så va de med ett glädjetjut som de sista avsnittet antligen började och ännu bättre var det när tv-sateliten äntligen flyttades och vi kunde få sova, klockan var då halv 3, hade man stått ut några timmar till så hade man vart vaken ett dygn, klart att Mysteriet på Greveholm är den bästa julkalendern som ja minns iaf.

Vaknade vid 8-tiden idag så har inte sovit allmänt bra men de gör inget, ikväll börjar inomhusträningen igen så då kommer ja kunna sova ikväll iaf, Andreas stack iväg igår morse till Ulricehamn också för å jobba så han kommer nog hem på torsdag, ibland e det skönt med hela sängen för sig själv.
Fick uppdaterat vår gästbok idag också, de var ett tag sen ja satte in bilder på de som skrev men nu e det gjort iaf, lite kul å se vilka som har varit här när de e bilder i också. Liksom appropå ingenting.

Häii Häii

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha låter jobbigt! Men skoj!