måndag 11 augusti 2008

Mysteriet på Greveholm - Marathon

Håller på att städa lägenheten efter ytterligare en helg med en massa folk, chips, skor och alkohol. Detta har vart min helg i snabb summering. På fredagen kom jag hem efter jobbet som ja slutade halv 10, trött i hågen konkandes på en systemetpåse med diverse olika drycker i för att ha till morgondagen, men ack hela lägenheten va ju full i killar som satt och drack, dum som man e kan man inte gå och lägga sig då, några cider senare samt några outblandade klunkar av explorer mådde inte Sandra så bra längre, jag visste inte att de va explorer som Anders hade i en bag in box, trodde de va vin och när han höll upp kranen och då va de ju inget annat än å gapa ju. Pigg som en mört skulle ja upp och jobba kl 07:00 i munkedal..

På lördagen va de dags igen, resterna som ja hade kvar i min påse fick följa med upp till helenas fest som hon brukar ha varje år vid sjön, dock verkade de som om de skulle bli regn så vill höll till i stugan, tål att tilläggas att de inte kom något regn. Vi var 3 tjejer till att börja med, senare kom Marie också. De flesta bestämde sig för att bada nakna i sjön ialla fall och runt midnatt så gick nästan alla ner. De va riktigt gott i vattnet, va kan man annars säga mer än att man de e alltid lika skoj med alkhol, bad och resten ska nog lämnas osagt i denna blogg :oP

Ikväll kommer sara, vi ska se på mysteriet på greveholms alla avsnitt och käka något gott förhoppningsvis, men först löptester på rimnersvallen. Imorgon börjar inomhusträningen igen, ska bli underbart, hoppas denna säsongen blir lika bra om inte bättre än förra..

Hej hej

Inga kommentarer: