fredag 8 oktober 2010

äntligen kommer Malin hem ikväll =)
ska bli skoj å träffa henne igen, å inte heller helt fel att äntligen få klippa bort det som man har till hår, det som enbart är en stor kaluffs för tillfället =) ser ut som ett troll.. haha!

Har haft en bra vecka också.. har faktiskt haft saker å göra under dagarna och de känns gött.. :P Förra helgen va ja hos killarna i Ljungan vilket va nice, blev slappt på fredan å så åkte vi till Thn på lördagen, de va nån utfösäljning på Junkyard..

Sen när vi äntligen kom tillbaka till Ljungan så dröjde de inte länge fören laget kom å hämtade mig, vi hade bortamatch i Ytterby.. vi spelade riktigt bra och vann 2 perioder av 3, dock förlorade vi hela matchen med 6-4 :( sen va de tillbaka till Ljungan och hämta killarna å sen blev de trägårn i Uddevalla.. De va lite segt men ändå skoj! På söndan lurade vi skiten ur Nikola =) fast de får nog komma i ett fristående inlägg! haha

Va finns det mer att skriva då.. hmm.. jo.. i Onsdags va ja åter igen me på tävlingsdansen, de e fruktansvärt skoj men de e ju 1000 gånger bättre än mig, iofs har många av dom dansar i flera år jämför me mina snart 10 månader.. så de kommer la så småningom kanske.. Fick iaf beröm å de kan ja leva på länge =)

de va allt för tillfället =)

Inga kommentarer: