lördag 12 mars 2011

en bild till =)

Tar tuuusen år och ladda upp bilder men detta är en ifrån Palatset i Palma iaf!
Ja då var det lördag då, vanligtvis brukar man vara på båberg vid denna tiden och dansa men icke idag, kvällen spenderas istället här i Magaluf med att förbereda morgondagens presentationsguidning i Uddevalla..
Tänker ta med mina kära kamrater här till underbara Yerba samt strandpromenaden, finns inte så mycket mer än det som är intressant nog :P

Hur är formen då, inte direkt bra under denna dagen faktiskt, har inte vart lika pigg som vanligt och ja tror att de där med att ja inte får i mig tillräckligt med näring spelar stor roll nu då ja inte tar dryckerna utan äter mkt vanlig mat istället.. Fick iaf gjort en presentation med sändebussen och egentligen skulle ja gjort 2 stycken men läraren tyckte att den första räckte och då fick ja gå och lägga mig och vila istället, sen när ja kom ner och ville köra den andra då sa han åter igen att den var godkänd och att de räckte så de kändes skönt..

Imorgon är de ny guidning som gäller och sen så skulle vi iväg någonstans på kvällen, ingen mer än lärarna vet vart men de verkar som om de blir middag någonstans iaf och det är ju alltid trevligt =)

häii så länge!

Lämna gärna kommentarer också, tycker de e skoj å se vad de e för några som läser här =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sandra ! Vi tycker det verkar som du har det trevligt och att det går bra för dig. Kram på dig och lycka till med uppgifterna. Vi vet att du kan. Du har mycket att ge.
mm,mf.

Anonym sa...

Förlåt Sandra det blev alldeles fel skall givitvis vara fm,ff.

Mamma o Pappis sa...

Kan du inte försöka ta en dryck och sedan hellre äta lite mindre? Du måste ju få i dig näring. Saknar dig skorpan, vill oxå kramas, men helgen har varit jättebra..

Ps Vi har en ana som ligger begravd i U-a kyrka inne i koret, det kan du ju berätta under guidningen, har precis fått veta det av en annan kollega.. häftigt
va. Fina bilder du har skickat. Ds