lördag 19 mars 2011

Woho, 2 veckors examen :P

Fy fasen va bra man mår nu!

Ligger i sängen me en baccardi breezer och har precis pratat me min älskade mammi =)
Läget känns så sjukt bra och ja e stolt över gruppen min som har jobbat stenhårt idag,, igår fick vi vetskapen om att välkomstmötet vi skulle hålla var den examen som vi skulle ha på kursen, den klara vi men idag efter morgongympan fick vi följande besked!

Vi skulle starta upp en ny dest me allt var det innebär, ska inte förtälja så mkt om det men det var helt sjukt mycket att planera upp och fixa iordning samtidigt som det ringde på servicetelefonen och kom gäster till kontoret, möten varje timme, bussar som skulle hit och dit samt utflykter som skulle planeras och menyer som skulle skriva, tuuusen saker med andra ord..

Lärarna bedömde allt vi gjorde och satte poäng på oss, min grupp var nummer 4 och när de presenterade alla poängen så låg vi fortfarande på minus -6 poäng för att två i gruppen hade kommit försent.. De presenterade bara de som fått bäst poäng på varje uppgift och där var inte vi med förutom när det gällde den pärm som vi skulle skriva där fick vi mest! 6 poäng och vi låg nu på 0 poäng, woho tänkte vi men de här kommer aldrig bli bra, grupp 6 och 7 hade fått många första placeringar.. Sen börjades de, de laget som hade vunnit hade 13 poäng och sen kom de 2 lag på 9 poäng och ja, sen sa de vinnarna och de va tydligen vi =) eftersom de inte hade presenterat nummer 2 på alla uppgifter så trodde vi att vi inte hade fått poäng men de hade vi =) vi fick champange och choklad och hela eftermiddagen ledig =)

Så sjukt kul och peppad blev man, allt vi hade lärt oss på 2 veckor ställdes de frågor och uppgifter om idag och vi klarade allt och vann! Champangen delade vi me alla här nere eftersom alla e så sjukt duktiga =)

woho allt för nu!

1 kommentar:

Mamms o pappis sa...

Det är som "vi"alltid har sagt kan man så vill man, och du vill ju det här.. Vi visste att du skulle klara detta här..pok mamma o pappis