tisdag 7 september 2010

Dans =)

jaha.. inte mycket har hänt..

låg helt utslagen i lördags och i söndags tröttnade jag på att ligga hemma och vara utslagen så då åkte ja hem till mamma och låg utslagen där istället.. Denna antibiotika kuren är värre än förra.. Mår mer illa och energin försvinner direkt jag gör någonting.. Men igår orkade jag inte bara vara hemma.. Utmanade ödet lite när jag först hjälpte teza me att köra grejer till tippen, sen ner och möta Nathalie för en sista fika innan hon åker imorgon, kommer kännas tomt att hon också åker nu men fan va skoj hon kommer att få =)

Sen åkte jag hem för att sova innan bästa på hela dagen hände! Dansen började, å jäklar va det gick bra =) Hur kul som helst verkligen så finner inga ord för det.. haha.. mer än AWESOME! Fast energin tog snabbt slut, höll på å somna i bilen på vägen hem, hann nog inte lägga huvudet på kudden innan jag slocknade.. Skönt =)

1 kommentar:

Frida sa...

Va häftigt för Nathalie! Önkar henne verkligen all lycka.. Träffa henne på stan igår och hon sa att det blir en blogg framöver. Det blir spännande läsning! Krya på dig gumman!