torsdag 30 april 2009

Åter igen underbara dagar på skolan..

Mycket har hänt de senaste och livet leker som aldrig förr!

Katten har fått ett nytt hem på orust så där tror jag att hon får det bra.. det var den uppdateringen när de gällde henne.. saknar henne mycket men va ska jag göra? När hon är ensam jämt? nu har hon andra å leka med också så tror inte hon kunde fått de bättre D:


Har vart på skolan väldigt mycket det senaste, först ifrån fredag till måndag :S
vilket inte va planerat men riktigt skoj, gött att bara ta en cider och sparka lite boll utan att behöva känna att de e en massa saker som man "måste" göra..






Bilderna är på Niko och Nikola som jag har tillbringat den senaste veckan med väldigt mycket... fan killar ni e så jäkla goa! Och sen några dagar tillbaka har även michaela börjat joina oss mer och mer.. De e nice..




Och nu är det torsdag och jag sitter åter här i datasalen efter en hård natt på skolan och vi ska snart åka till uddevalla igen.. Nikola och Niko ska åter igen in till systemet för de som vi köpte igår räcker tydligen inte.. hmm :S knepigt.. Ikväll e de valborgsfest nere i byn och vi hoppas på ett jäkla drag idag igen för festen som va i helgen satte ribban högt, hade så underbart skoj så de finns inte.. kan inte bli sämre :D Nää nu blir de en snabb sväng till uddevalla för å duscha och hämta rena kläder.. man vet ju inte när man lyckas ta sig hem igen..


Puss häii

2 kommentarer:

Paula sa...

Ha ha ha, låter ju som du har det roligt iaf gums! Stor kram!

Michaela sa...

Ja, det är fett roligt! :) Det får bli samma sak snart igen!