fredag 31 december 2010

sköna mellandagar!


Nicko =)
Shit va tyst de blev helt plötsligt, inget gitarrspel, inget prat eller skratt.. Fasen va snabbt man vänjer sig med att ha vänner runt omkring sig.. Haft några riktigt sköna dagar me en polare som kom ner från sthlm, ja fixa lite extrajobb åt honom så vi har även jobbat ihop under veckan och omväxling förnöjer och de har vart riktigt nice..

Sen så e ja galet trött också, inte nog me de va hårt arbete utan ja, nicko, monica och hennes kompis Ryan som va uppe ifrån australien å hälsa på va ute igår på butlers för en öl.. Som blev till efterfest och vi somnade väl inte fören klockan 6 skulle ja tro, Ryan å Mon som hade gått hem vid 4 tiden skulle upp vid 6 - tiden för Ryan skulle åka till Sthlm vid 7 men han missa sitt tåg :/.. Men de löste sig ju för Sj e ju såååå bra =) så dessa mellandags dagar är över och det är tråkigt som tusan, men men om de va så jämt uppskattar man nog inte de goaste stunderna så mkt..

Nu ska ja ta en powernap för ikväll ska de tydligen firas nyår och det kan ju bli trevligt också =) Så er ja inte träffar mer idag ser jag kanske nästa år! Ha de bäst mina vänner!

Hackar loss lite is, här e de bara en meter kvar av ca: 20 om inte mer som vi hackat loss innan.. Ont i armara? Ja!


Inga kommentarer: